top of page
Wij respecteren uw privacy!

War And Remembrance vzw gebruikt uw persoonlijke gegevens enkel voor eigen gebruik. Niets van de opgevraagde informatie zal worden doorgestuurd naar derden, met uitzondering van de gegevens die nodig zijn om een uitstap en/of reis te boeken bij een bevriende reisorganisator. Enkel die gegevens die wettelijk verplicht zijn, zullen worden doorgegeven.

Welke informatie vragen wij?

De informatie die wij opvragen, beperkt zich in principe tot de contactgegevens. Deze gegevens gebruiken wij enkel en alleen voor de werking van onze website en de achterliggende ledenadministratie. Voor bepaalde activiteiten - zoals buitenlandse reizen - dienen wij soms ook het identiteitskaartnummer en het rijksregisternummer op te vragen. 

Wie kan uw informatie bekijken?

Enkel de leden van het bestuur van War And Remembrance vzw hebben de mogelijkheid om de specifieke contactinformatie te raadplegen. De bestuursleden zullen dit echter enkel en alleen doen om u - indien nodig - te contacteren i.f.v. een specifieke activiteit of voor het opvragen van betalingsinformatie. 

Hoe wordt uw informatie bewaard?

Alle gegevens die u via onze website ingeeft, wordt opgeslagen in de database die aan deze website is gelinkt. Derden hebben geen toegang tot deze database. De informatie is enkel via het admingedeelte van de website raadpleegbaar. 

bottom of page